MOBILNO KLAĐENJE

Klađenje putem mobilnog telefona

Mobilno klađenje u proteklih je nekoliko godina postalo pravi hit u svijetu, ali i kod nas. Klađenje putem mobilnih uređaja postoji već dugo, ali broj korisnika koji je plasirao svoje oklade na ovaj način bio je vrlo malen, tako da kladionice nisu posvećivale previše pažnje razvoju svojih mobilnih stranica. Pojavom modernih mobilnih telefona koji su poput malenih računala i i kojima bez problema pristupate internetu, stvar se drastično promijenila. Većinom svi noviji mobilni telefoni dolaze s uslugom koja omogućava pristup internetu. Dobra grafika, veliki ekrani u boji, ekrani na dodir i superbrze mobilne telefonske mreže omogućile su online kladionicama da iskoriste ovo tržište.

Danas gotovo sve online kladionice imaju mobilnu verziju svojih web stranica koja je posebno prilagođena za što lakši pristup putem mobilnog telefona. To znači da je izgled stranice dosta pojednostavljen i nudi osnovne informacije koje su potrebne da plasirate svoju okladu. Posebna pažnja posvećena je minimalističkom dizajnu bez nepotrebnih stvari koje će trošiti promet vašeg mobilnog interneta. Jednostavno upišite adresu online kladionice u internet pretraživač na mobilnom telefonu, adresu možete naći na online kladionici u dijelu za mobilno klađenje, neke vam sms-om pošalju link, a većina vas automatski prebaci kada pokušate putem mobilnog telefona pristupiti njihovoj stranici. Nakon toga se na mobilnom portalu prijavite s korisničkim imenom i šifrom.

Prednosti ovakvog načina plasiranja oklada i više su nego očite. Klađenje putem mobilnog telefona nudi mogućnost da se kladite bilo gdje i kad god to želite - brzo i jednostavno, putem platforme za mobilno klađenje uvijek imate mogućnost klađenja. Bilo da se nalazite u kafiću, avionu ili na stadionu dok pratite utakmicu, možete u potpunosti uživati u atmosferi, a putem mobilnog telefona i live klađenja u pravom trenutku plasirati svoju okladu. Korisnici putem mobilnih telefona mogu pristupati kladioničarskim računima kako bi provjeravali stanje i uplaćivali oklade putem svojih mobilnih uređaja. Neke online kladionice čak nude i posebne bonus ponude korisnicima koji svoje oklade plasiraju putem mobilnih telefona.

 

PARIPESA MOBILNO KLAĐENJE


Paripesa mobilno kladjenje
Paripesa mobilno klаđenje posebno je razvijeno za iPhone, iPod, Windows i Android mobilne uređaje, ali je dostupno i za sve ostale mobilne telefone koji imaju omogućen pristup internetu, tako da niste ograničeni samo na klađenje putem računala. Ponuda je podjednako dobra bilo da igrate putem mobilnog telefona ili putem računala. Možete se kladiti na sve sportove koje imaju u ponudi, a dostupno je i klađenje uživo. Ono što posebno treba naglasiti je obilje videoprijenosa utakmica koje možete gledati potpuno besplatno putem svojih mobilnih uređaja! Odlično klađenje putem mobilnog telefona (iOS i Android) u ponudi ima i online kladionica 1xBet.
Pročitaj cijelu recenziju kladionice Paripesa